webhosting

WordPress virusscan når din hjemmeside eller webshop har fået virus. PingDom tools når du vil checke din webshops hastighed eller SeOptimer når du vil se hvordan din SEO er på din hjemmeside. Hos DesignStudio.dk bruger vi rigtig mange forskellige værktøjer, så vi ender op med præcis den hjemmesideløsning kunden har bestilt.

Vi bruger også forskellige værktøjer når en side er blevet hacket, har fået virus, når vi skal lave SEO, markedsføring, hastighedsoptimering eller lignende.

Hvis du har mod på det og er lidt teknisk minded (måske er du bare nysgerrig), så deler vi hermed et par af de professionelle online værktøjer vi bl.a. benytter os af:

Er du blevet hacket?

WordPress virusscan. Har du mistanke om at din webløsning er blevet hacket, anbefaler vi at du starter med at scanne din hjemmeside eller webshop hosSucuri.

Er din side for langsom?

Har du problemer med en langsom hjemmeside? Så kan du analysere og identificere den gratis hos PingDom Tools. Du får en overskuelig point score og et godt teknisk ‘vandfald’ af hvad der køres på din hjemmeside.

Test din SEO!

Vil du teste din hjemmesides SEO optimering? Her får du en flot og pæn rapport delt op i kategorier så den er meget overskuelig. Giv din side et SEO check med SeOptimer.
(Vær opmærksom på at du kun kan benytte dette værktøj 2 gange i døgnet med mindre du vælger en betalt plan).

Ovenstående 3 værktøjer har vi udvalgt, fordi de er forholdvis brugervenlige og nemme at gå til. Der findes rigtig mange værktøjer til hver enkelt opgave,  de nævnte på siden her, er ikke nødvendigvis de mest avancerede eller bedste. 

Akut hjemmeside hjælp? Har du brug for genoprettelse af en hacket hjemmeside eller skal din webshop renses for virus? Så kontakt os inden skaden bliver større.