WordPress - Verdens største CMS-system

Du har sikkert hørt om WordPress - og du er helt sikkert stødt på det flere gange, hvis du har søgt på webdesign og lignende termer (hvorfor du nok også er landet her, på vores website).

WordPress er i hvert fald svært at komme uden om, da det er verdens største CMS*. Hele 60% af alle hjemmesider bygget i et CMS er bygget i WordPress. Dertil kommer at imponerende 34% af alle hjemmesider - CMS eller ej - kører i WordPress. Det stiger hvert år og det er ikke uden grund.

For blot at nævne nogle få af de utallige fordele ved WordPress:

  • Det er 100% gratis at anvende.
    WordPress er 'open source' - dvs. det kræver ikke licens at anvende, og kildekoden er frit tilgængelig for alle at arbejde i og bygge videre på...
  • ...og netop dette, er der tusindvis af nørder verden over der gør. Hver dag - og de kan slet ikke lade være. Derfor findes der et hav af extensions til WordPress; templates og plugins, der kan gøre dit site flot og funktionelt. Nogle koster penge, nogle gør ikke. Nogle koster et engangsbeløb, andre har tilbagevendende licenser for løbende support og opdatering. Det er op til den enkelte nørd/udgiver.

    Hos DesignStudio bestræber vi os så vidt muligt på at bygge din løsning uden licenskrævende plugins og temaer; så du ikke forpligter dig til faste betalinger, når først vi har afleveret siden til dig.

  • I forlængelse af ovenstående er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Det lyder som en kliché - men ikke desto mindre er det sandt. Der findes stort set plugins til ALT; og skulle du mod forventning have en idé ingen andre har tænkt på, så kan den udvikles, netop fordi WordPress er 'open source' - så dygtige programmører kan tilgå kildekoden og modificere den til dine behov. Dette er selvfølgelig ikke gratis - men priserne er som regel yderst rimelige, da der er mange om buddet.

    Er du ikke ude i at spendere penge på at få udviklet din nytænkende funktionalitet, så skal man ofte ikke vente længe, før den alligevel bliver tilgængelig i plugin-form; enten gratis eller mod betaling. Der udvikles nye plugins hver dag på verdensplan.

Ovenstående er bare nogle af de mange, gode grunde til at vi hos DesignStudio.dk ELSKER WordPress - og har dedikeret os 100% til dette.

Skal du have lavet en hjemmeside i et andet CMS, vil vi derfor også takke nej til opgaven; vi arbejder KUN i WordPress - men til gengæld er vi eksperter!

*CMS står for 'Content Management System' og er (meget) kort fortalt et stykke software med en brugervenlig interface. Man kan arbejde med tekster og billeder i editorer der minder om Word. Layout, farver og opsætning styres via temaer/templates. Det betyder også, at når vi overdraget dit spritnye site til dig, så er du ikke afhængig af os mere. Dermed ikke sagt at det er 'barnemad' at arbejde i - men det er intuitivt og de fleste kan være med.

Har man ikke tid, lyst eller evner til det alligevel, kan vi varmt anbefale vores Serviceaftaler, hvor du får løbende vedligehold og opdatering af sitet. Som nævnt ovenfor et et CMS et stykke software - og som alt andet software skal det opdateres løbende, for ikke at udgøre en sikkerhedsrisiko; præcis som softwaren på din mobil og laptop; eller i din bil, hvis den er ny.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

 

wordpress website