Godt service-arrangement

Vi har anvendt DesignStudio.dk i mine virksomheder Køge ErhvervsLokaler ApS og Corona Vitas A/S siden 2015. Det har vi på intet tidspunkt fortrudt:

Katrine er effektiv og kører engageret på med en dyb kunnen indenfor sit felt. DesignStudio har altid reageret med hurtig respons – og supplerer et godt service-arrangement, der inkluderer de nødvendige opdateringer. Samtidigt er man som kunde ikke ‘webmaster-fastlåst’ i sit site, men har en god fleksibilitet i selv at kunne entrere og f.x foretage mindre rettelser. Vi er i mine virksomheder tilfredse med vore systempakker, der betales med et årsgebyr. Disse ikke er himmelråbende, som vi har oplevet fra andre leverandører. Jeg kan varmt anbefale DesignStudio til andre spirende eller vækstende virksomheder!

Kristian Vitas Knudsen

Vi er glade og stolte over resulatet

Vi har netop lagt sidste hånd på færdiggørelsen af vores nye hjemmeside i samarbejde med Design Studio. Vi er glade og stolte over resultatet, som er lavet snorlige efter vores behov og vores særlige smag. De er lydhøre, super dygtige og der er ikke noget, de må sige nej til. Teknisk snilde, gode ideer og stilsikker smag er nøgleordene, når man samarbejder med Design Studio. Og det er jo det, som er kunsten: at kunne fornemme sine (- i vores tilfælde, ofte besværlige kunder) og lave dét, som de drømmer om. Også prisen har været forbilledlig – og nærmest urealistisk i forhold til det reelle arbejde og de timer, der er lagt i det.

Vi har takket ja til et fortsat samarbejde omkring “servicering af siden”, så vi altid kan få hjælp til at være up-to-date.

Vi vil på det varmeste anbefale dig at bruge Design Studio.

Inger Just & Anja Lund

Et rigtigt godt valg

DesignStudio er et rigtigt godt valg. Yderst kompetente i design og funktion – og med budgetvenlige priser. Katrine fra DesignStudio genopbyggede min webshop fra grunden udfra specifikke ønsker om flot design, flersprogethed og upload-foto funktion i bestillingsforløb. Den årlige servicepakke fungerer forbilledligt mht hurtig og engageret support. Alt i alt kan DesignStudio varmt anbefales.

Martin Vestergaard

Effektivt og smidigt samarbejde

Det virker som om Katrine arbejder i døgndrift ? Nærmest lige meget hvornår på døgnet jeg har skrevet til hende er der kommet et hurtigt svar.

Effektivt og smidigt samarbejde og jeg er meget glad for resultatet.

Kan kun give min bedste anbefaling til Katrine!

Tine Bjerre

Kan kun anbefale dem som samarbejdspartnere

Vi har arbejdet sammen med Designstudio og kan kun anbefale dem som samarbejdspartnere. Sammen har vi skabt Petersverden.dk. Designstudio er løsningsorienterede, kreative, samarbejdsvillige og hurtige. Alle deadlines har været overholdt. Vi kan kun give den bedste anbefaling af Designstudio.dk

Dorthe & Pernille

Kreative, analytiske og teknisk dygtige

DesignStudio er både kreative, analytiske og teknisk dygtige.
Alle tre ting findes sjældent på en gang hos mindre bureauer.

Vi kan kun på bedste vis anbefale dem som leverandør til dit nye eller igangværende webprojekt.

Theis Nielsen
www.WalterGrey.dk

Plads til at være ‘besværlig’

Jeg er meget tilfreds med den hjemmeside jeg netop har fået lavet hos DesignStudio. Normalt oplever man en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet, men på trods af DesignStudios yderst favorable priser er produktet særdeles professionelt og servicen i top.

Samarbejdet med DesignStudio har fungeret upåklageligt. Katrine reagerer altid med det samme på henvendelser og løser evt. problemer lige så hurtigt. Desuden er hun lydhør og imødekommende over for ens ønsker og laver uden indvendinger om indtil tingene er som man gerne vil have dem. Det er meget befriende at man som kunde gerne må være lidt ’besværlig’ J.

Jeg har kun rosende ord at sige om DesignStudio og glæder mig til at fortsætte samarbejdet med en løbende serviceaftale.

Hanne Petersen

Service i højsædet

Jeg blev anbefalet af en klient, at bruge Designstudio til at lave min nye hjemmeside. Jeg var desværre blevet skuffet over andre dyre firmaer inden, og var lidt skeptisk, men lod mig alligevel overtale, da han sagde god for dem. Jeg har sjældent været så tilfreds med service, som jeg har været og stadig er med Designstudio. Der er ingen tvivl om at de sætter service i højsædet. Om Katrine nogensinde sover, tvivler jeg nogen gange på, da alt hvad jeg beder om, er rettet til til næste dag. Jeg har uden tvivl fået, lige fra fantastisk design, uovertruffen service, til fedt og virkelig brugbare forslag til design og opsætning af hjemmesiden. Og som Katrine har sagt et par gange, hvis ikke jeg ved det, så finder jeg ud af det ? Der er intet de ikke kan/gør hos Designstudio. Og prisen: Du får simpelthen så langt mere end du betaler for. Jeg kan kun give Designstudio mine varmeste anbefalinger.

Mie Kronholm

Godt og billigt!

Kan noget være både godt og billigt? Hos DesignStudio kan det!
Vil klart anbefale Designstudio til design og rådgivning af Website/Webshop.
De er effektive og lytter til hvad ønsker man har, samt kommer med gode kreative ideer.
Vil helt klar benytte DesignStudio næste gang, jeg skal have lavet en Website/Webshop.

Tom Rene