Tilfredse kunder: Om det er WooCommerce webshops, WordPress hjemmesider eller online markedsføring vi arbejder med, så falder vores kunders succes tilbage på os. Hvis en kunde af forskellige årsager må skære ned eller i værste fald lukke sin forretning, er det også et tab for os, lose-lose. Hvis forretningen derimod stortrives og bliver en større succes er det WIN-WIN, det giver sig selv.

Vi kan dog ikke sælge sand i Sahara, men vi gør meget for at hjælpe dig og din forretning til en god online tilstedeværelse. Derfor er vi også et af de bedst anmeldte webbureauer i Danmark. Se vores anmeldelser på Trustpilot.dk eller hos Google.

Vi går op i et langvarigt, stabilt samarbejde og vi ‘samler’ på tilfredse kunder. Se hvad nogle af vores kunder skriver om samarbejdet med os herunder.

Trygt samarbejde

Vi har samarbejdet med DesignStudio i snart 3 år omkring flere projekter og er meget glade for samarbejdet. DesignStudio er teknisk dygtige og altid parate til at hjælpe, forklare og foreslå en god løsning. Vi benytter os af Pro aftalen, som giver os mulighed for ar få den nødvendige support, så vores webshop hele tiden er up to date.

Jeg kan varmt anbefale DesignStudio.

Hanne Berzant
Grafisk Designer
www.tadaimacph.com

Godt service-arrangement

Vi har anvendt DesignStudio.dk i mine virksomheder Køge ErhvervsLokaler ApS og Corona Vitas A/S siden 2015. Det har vi på intet tidspunkt fortrudt:

DesignStudio er effektive og kører engageret på med en dyb kunnen indenfor deres felt. DesignStudio har altid reageret med hurtig respons – og supplerer et godt service-arrangement, der inkluderer de nødvendige opdateringer. Samtidigt er man som kunde ikke ‘webmaster-fastlåst’ i sit site, men har en god fleksibilitet i selv at kunne entrere og f.x foretage mindre rettelser. Vi er i mine virksomheder tilfredse med vore systempakker, der betales med et årsgebyr. Disse ikke er himmelråbende, som vi har oplevet fra andre leverandører. Jeg kan varmt anbefale DesignStudio til andre spirende eller vækstende virksomheder!

Kristian Vitas Knudsen
www.koegeerhvervslokaler.dk

Et rigtigt godt valg

DesignStudio er et rigtigt godt valg. Yderst kompetente i design og funktion – og med budgetvenlige priser. DesignStudio genopbyggede min webshop fra grunden udfra specifikke ønsker om flot design, flersprogethed og upload-foto funktion i bestillingsforløb. Den årlige servicepakke fungerer forbilledligt mht hurtig og engageret support. Alt i alt kan DesignStudio varmt anbefales.

Martin Vestergaard
www.MartinVestergaard.com

Effektivt og smidigt samarbejde

Det virker som om de arbejder i døgndrift ? Nærmest lige meget hvornår på døgnet jeg har skrevet til dem er der kommet et hurtigt svar.

Effektivt og smidigt samarbejde og jeg er meget glad for resultatet.

Kan kun give min bedste anbefaling til DesignStudio!

Tine Bjerre
www.TineBjerre-Kostklinik.dk

Kan kun anbefale dem som samarbejdspartnere

Vi har arbejdet sammen med Designstudio og kan kun anbefale dem som samarbejdspartnere. Sammen har vi skabt Petersverden.dk. Designstudio er løsningsorienterede, kreative, samarbejdsvillige og hurtige. Alle deadlines har været overholdt. Vi kan kun give den bedste anbefaling af Designstudio.dk

Dorthe & Pernille
www.PetersVerden.dk

Plads til at være ‘besværlig’

Jeg er meget tilfreds med den hjemmeside jeg netop har fået lavet hos DesignStudio. Normalt oplever man en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet, men på trods af DesignStudios yderst favorable priser er produktet særdeles professionelt og servicen i top.

Samarbejdet med DesignStudio har fungeret upåklageligt. De reagerer altid med det samme på henvendelser og løser evt. problemer lige så hurtigt. Desuden er hun lydhør og imødekommende over for ens ønsker og laver uden indvendinger om indtil tingene er som man gerne vil have dem. Det er meget befriende at man som kunde gerne må være lidt ’besværlig’ J.

Jeg har kun rosende ord at sige om DesignStudio og glæder mig til at fortsætte samarbejdet med en løbende serviceaftale.

Hanne Petersen
www.HannePetersen.dk

Service i højsædet

Jeg blev anbefalet af en klient, at bruge Designstudio til at lave min nye hjemmeside. Jeg var desværre blevet skuffet over andre dyre firmaer inden, og var lidt skeptisk, men lod mig alligevel overtale, da han sagde god for dem. Jeg har sjældent været så tilfreds med service, som jeg har været og stadig er med Designstudio. Der er ingen tvivl om at de sætter service i højsædet. Om de nogensinde sover, tvivler jeg nogen gange på, da alt hvad jeg beder om, er rettet til til næste dag. Jeg har uden tvivl fået, lige fra fantastisk design, uovertruffen service, til fedt og virkelig brugbare forslag til design og opsætning af hjemmesiden. Og som de har sagt et par gange, hvis ikke vi ved det, så finder vi ud af det ? Der er intet de ikke kan/gør hos Designstudio. Og prisen: Du får simpelthen så langt mere end du betaler for. Jeg kan kun give Designstudio mine varmeste anbefalinger.

Mie Kronholm
www.MieKronholm.dk

Godt og billigt!

Kan noget være både godt og billigt? Hos DesignStudio kan det!
Vil klart anbefale Designstudio til design og rådgivning af Website/Webshop.
De er effektive og lytter til hvad ønsker man har, samt kommer med gode kreative ideer.
Vil helt klar benytte DesignStudio næste gang, jeg skal have lavet en Website/Webshop.

Tom Rene
www.Tøjmanden.dk

Vi er glade og stolte over resulatet

Vi har netop lagt sidste hånd på færdiggørelsen af vores nye hjemmeside i samarbejde med Design Studio. Vi er glade og stolte over resultatet, som er lavet snorlige efter vores behov og vores særlige smag. De er lydhøre, super dygtige og der er ikke noget, de må sige nej til. Teknisk snilde, gode ideer og stilsikker smag er nøgleordene, når man samarbejder med Design Studio. Og det er jo det, som er kunsten: at kunne fornemme sine (- i vores tilfælde, ofte besværlige kunder) og lave dét, som de drømmer om. Også prisen har været forbilledlig – og nærmest urealistisk i forhold til det reelle arbejde og de timer, der er lagt i det.

Vi har takket ja til et fortsat samarbejde omkring “servicering af siden”, så vi altid kan få hjælp til at være up-to-date.

Vi vil på det varmeste anbefale dig at bruge Design Studio.

Inger Just & Anja Lund
www.GoSlow.dk

Endnu flere tilfredse kunder

Vil du læse flere anmeldelser fra vores tilfredse kunder, så se vores Facebook side, Google eller Trustpilot.