WooCommerce er også for dig!

Har du mange eller få krav til din webshopløsning? En WooCommerce webshop er svaret på begge!

Er du en spirende iværksætter med et mindre budget og et stort drive, så er en Woocommerce webshop billig at komme i gang med samt sjov og brugervenlig at anvende. Hos DesignStudio er vi, efter 8 år, eksperter i WooCommerce og vi kan hjælpe dig godt i gang for relativt få midler. Mange får kaffen galt i halsen, når snakken falder på webhoteller, betalingsgateways, indløsningsaftaler, fragtordninger og nyhedsbreve. Skal du derfor i gang med at drive din egen webshop forretning, men har ikke det store budget? Så kan vi hos DesignStudio hjælpe dig med at få styr på teknikaliteterne, så du er klar til at sælge varer i din webshop nemt og hurtigt! Vi rådgiver dig til de bedste og billigste løsninger hele vejen rundt – baseret på flere års erfaringer. Og ikke nok med det; så får du også en dansk guide med til din WooCommerce webshop.

Så kan du selv være webmaster og  oprette nye produkter, rabatkuponer, styre lagerbeholdningen og meget meget mere.
Ønsker du bare en webshop der ‘passer sig selv’, kan du som mange andre af vores kunder gør det, overlade driften og vedligeholdelsen af din webshop til os. Læs mere om vores Supportaftaler til webshops og hjemmesider

Din webshop skal være nem at administrere og den skal kunne sælge

En fordel ved WooCommerce er, at det er rigtig nemt at gå til – det er nemlig en funktionalitet (et såkaldt plugin), som ligges oven på din WordPress hjemmeside og det er derfor super brugervenligt; præcis som du kender det fra WordPress universet. Du skal ikke kunne kode og der findes uendelige udvidelses muligheder, nogle er helt gratis og andre kan købes som add on for et mindre beløb.

Det er ikke uden grund at Woo overhaler alle de andre ecommerce platforme indenom. Som du kan se på diagrammet her, så bruger 42% af alle verdens webshops i dag WooCommerce. Det kan man vist kalde en meget overbevisende anbefaling.

woocommerce markedsandel

Vælg et fremtidssikret, robust og SEO venligt webshopsystem

Robustheden i WooCommerce er overraskende stor. Det skyldes som tidligere nævnt at WooCommerce er bygget ovenpå WordPress. WodPress er som bekendt udviklet som et blogsystem og kan håndtere millioner af blog posts. Hvert produkt i WooCommerce er teknisk set bygget op som en blogpost. Derfor har vi tit set og arbejdet med WooCommerce løsninger med mange mange tusinde produkter. Ofte er det et spørgsmål og den rigtige (kraftige) hosting der ligger bagved systemet. Vælg altid en hosting / et webhotel der er lavet specifikt til WordPress f.eks. med LiteSpeed som webserver. Og har du brug for en rigtig stor løsning, vil et såkaldt CDN (Content Delivery Network) være en anbefaling.

De muligheder der er for at optimere og specielt SEO optimere en WooCommerce installation er fantastiske. Ført og fremmest har YoAst – igen kendt fra WordPress universet, lavet et plugin der integrerer til WooCommerce og dernæst findes der et hav af valgmuligheder og tilføjelser. Vi er stødt på flere shopsystemer med alt for mange begrænsninger, til det var muligt at lave dybdegående SEO. Med WooCommerce får du efter vores erfaring den absolut bedste SEO mulighed der kan implementere på en webshopløsning.

Få en fleksibel shopløsning med funktionalitet i fokus

Har du omvendt et større firma, med flere krav til funktionalitet og fleksibilitet, kan vi også hjælpe dig. Vi har efterhånden arbejdet med alle tænkelige og utænkelige features på de over 100 WooCommerce webshops vi har bygget gennem årene. Lige fra restaurationsløsninger til online spil og medlemssystemer – alt kan lade sig gøre. Så har du et specielt ønske til webshoppen, så skal vi nok sørge for at det går i opfyldelse. Har du derudover krav til integration til nyhedsbrev eller fx dit regnskabsprogram (fx Dinero, Economic eller Billy) eller måske en speciel fragtaftale (med fx GLS eller PostNord), så er det også muligt. Med Woocommerce som webshopsystem kan stort set alt netop lade sig gøre.

Derudover kan firmaer som Google, Amazon, Ebay, Facebook og Pricerunner hente produktfeeds direkte fra din WooCommerce webshop (alle dine varer (produkter) oprettes automatisk ét sted – i din webshop og kan derefter synkroniseres automatisk ud på andre platforme). På den måde kan du sprede din forretning endnu mere! Og have overblik ét sted.

En flot designet webshop med WooCommerce som platform

Med hensyn til designet af WooCommerce webshop, så gælder ovenstående igen. Der findes utallige muligheder, flotte gratis temaer eller dyre smarte temaer der er lavet til en hvilken som helst slags branche. Mange af vores kunder ønsker dog et unikt design fra bunden af. Det kan også nemt laves i Woo og med den nyeste pagebuilder til WordPress kan det fleste gør-det-selv typer også være med. Hos DesignStudio lægger vi specielt vægt på brugervenligt design og design (temaer) som er SEO venlige – spørg os, så har vi en klar anbefaling som passer til dig og din branche.

Kontakt os for en pris på den webløsning der passer dig og dit firma.

Vores priser starter på kun 7.500 DKK for en komplet* webshop bygget i WooCommere. Se alle vores priser.

Brug for WooCommerce (DesignPOS) til din fysiske butik?

Som noget relativt nyt, er der nu hos DesignStudio.dk også mulighed for at udvide din Woo shopløsning med POS-funktionalitet, hvis du har en fysisk forretning. Dvs. med stregkodescanner, bonprinter (hvis det ønskes), samt dankort terminal. På den måde skal du kun holde styr på dine priser og varer ét sted – det hele samles på din hjemmeside. Du kan afvikle vores POS system på stort set alt hardware og alle browsere. Så om du er til Windows eller Apple, Safari eller Chrome – det hele er understøttet. Vi har arbejdet med mange forskellige webshopløsninger og hjemmesidesystemer i DesignStudio.dk – men ingen har kunnet måle sig med WooCommerce og den fleksibilitet det giver.

Vi har blandt andet prøvet kræfter med PrestaShop, Magento, Shopify m.m. men valget faldt til sidst på Woo – ikke kun fordi det som udgangspunkt er gratis, da det er open source. Men simpelthen fordi WooCommerce performer (fantastisk god hastighed) og på grund af den uendelige fleksibilitet WooCommerce giver. Både til os som udviklere og til dig som webshop ejer – og så selvfølgelig brugervenligheden til dine ‘gæster’ (besøgende). Derfor har vi nu arbejdet professionelt med WooCommerce løsninger i over 8 år – og bliver stadig imponeret over de muligheder der hele tiden åbner sig, med et så stort open source system.

*udgifter til indløsningsaftale og andre faste udgifter til eksterne udbydere og domæneudgifter er ikke inkluderet.
**Vi har udarbejdet en gratis brugervejledning til WooCommerce webshops – den er på Dansk og dækker det mest relevante.

Se 5 forskellige shopløsninger vi har bygget til vores kunder

 • TadaimaCPH..com – En shop med livsstils produkter, designet efter kundens ønsker.
 • IbAntoni.com – Webshop som er custom designet efter kundens ønsker og med mange smarte features. 
 • Stuhrling.dk – En flot webshop der sælger flotte kvalitets ure, udviklet i et flot WordPress tema. 
 • Expres2ionbio.com – En biotechshop der sælger diverse proteiner.
 • PrintByOrder.dk – Endnu en shopløsning, hvor der kan bestilles custom print på T-shirts.

Top 10 WooCommerce plugins som vi bruger hos DesignStudio.dk

Her er et lille udpluk af de plugins (udvidelser) vi ofte bruger når vi bygger webshops til vores kunder. Som du kan se er mulighederne mange. 

 • WooSlider Products Slideshow – Viser dine produkter i et flot slideshow.
 • WooCommerce Multi-Currency – Valutaomregner til dig der sælger til flere lande.
 • Shipmondo for WooCommerce – Integrerer din eCommerce til diverse fragtløsninger.
 • QuickPay for Woo – Integrerer Quickpay som betalingsgateway til en WooCommerce løsning.
 • Bambora Online ePay – En anden super betalingsløsning til din netshop; indløsning og gateway i én.
 • WooCommerce Quick View – Giver dine kunder mulighed for at se et ‘Quick View’ af dine produkter.
 • WooCommerce Google Ads – Integrerer din netshop til dine Ads hos Google.
 • Woo WishList – Giver dine kunder mulighed for at tilføje dine varer til en personlig ‘ønskeliste’.
 • WooCommerce Multilingual – Integrerer WooCommerce til WPML (WordPress plugin til flere sprog).
 • Woo Product filter – Giver dine besøgende mulighed for at sætte forskellige filtre op, når de søger i alle dine produkter.
 • MonsterInsights – Giver dig mulighed for at se data om din hjemmeside i Google Analytics.

10 ‘Sjove’ og lidt nørdede WooCommerce facts

 1. Jigoshop var ‘kodenavnet’ – det navn som WooCommerce havde før det blev officielt.
 2. Der er dags dato over 3.8 millioner hjemmesider verden over der kører med WooCommerce.
 3. WooCommerce pluginnet er alt i alt downloadet mere end 86 millioner gange.
 4. Der er over 6.000 WooCommerce plugins tilgængelige i WordPress samlingen.
 5. WooCommerce Amazon affiliates pluginet har over 27.000 salg alene (og er det mest sælgende hos CodeCanyon).
 6. Siden 2015 er det firmaet Automattic der har ejet WooCommerce (og WordPress for den sags skyld). WooCommerce står i dag for en betydelig del af den samlede omsætning. 
 7. Der er 31 gratis plugins til WooCommerce på deres officielle hjemmeside.
 8. WooCommerce blev udgivet første gang i September 2011.
 9. ThemeForest og WordPress.org har tilsammen over 1.700 WooCommerce temaer.
 10. WooCommerce er skrevet i PHP af Mike Jolley og James Koster.