Køb dig til billig eksperthjælp med et 10 timers klippekort til WordPress support hos DesignStudio.dk

Hvis du regner med at have løbende ændringer på din hjemmeside eller webshop, så kan du med fordel købe et klippekort til WordPress og WooCommerce support.

Anvendelse

Du kan i princippet anvende dit klippekort til lige hvad du vil. Det kan være til de lidt nemmere, men stadig tidskrævende ting såsom produktindtastning.

Det kan også være til de lidt sværere ting som fx grafik eller CSS.

Du behøver altså ikke kun bruge klippene til ting du ikke selv kan finde ud af – nogle gange kan det også bare et spørgsmål om at købe sig til hjælp til ting du ikke selv har tid til i din travle hverdag! Vi fungerer som din eksterne webafdeling – uden du behøver betale os en fuldtidsløn for det. Brug os efter behov – det er det vi har klippekortet til.

Med et klippekort får du 200 DKK rabat på timeprisen.

Prisen på et klippekort er 500 DKK pr. time.
Du køber 10 klip af gangen, og betaler derfor 5.000 DKK for ét 10 timers klippekort til WordPress support.

Når vi laver noget på din hjemmeside får du et tidsestimat inden opgaven udføres, så du ved hvor meget af dit klippekort, den pågældende opgave bruger.

Bemærk at et klippekort har en udløbsdato på 1 år fra købsdato.

klippekort til hjemmeside support

Serviceaftalerabat på Klippekort

Har du allerede en serviceaftale med os og ønsker du supplerende timer til de timer, der allerede ligger i aftalen, så får du 100 DKK i rabat på klippekortets timepris. Dvs. som fast serviceaftalekunde, kan du få 10 klip – 10 timer – for kun 4.000 DKK ex moms.

Vil du købe et klippekort? Ring eller skriv til os!