SEO priser

SEO priser der er konkurrencedygtige og SEO (Search Engine Optimization) der gør en forskel!

SEO er en vigtig måde at markedsføre sig på – ja, nok den allervigtigste her i år 2020. Med SEO får I nemlig såkaldte organiske søgeresultater –  i modsætning til når I fx. har Google Ads og får betalte søgeresultater. De organiske søgeresultater virker derfor oftest mere troværdige, da kunderne godt ved at I her ikke ‘bare’ har betalt for jeres annonce og dermed jeres plads på listen. Læs evt. mere om online markedsføring.

Hos DesignStudio skiller vi os ud, ved at have fokus på flere (alle) aspekter inden for SEO, da vi ved at effektiv SEO der virker, afhænger af flere forskellige parametre og langtfra blot er velskrevne tekster og masser af BackLinks, som mange fejlagtigt forbinder med god SEO.

SEO er således en kombination af blandt andet performance (hastighed/loadtid), indhold (tekster, billeder og søgeord og opbygningen af disse), SoMe forbindelser (antallet af aktive sociale medier, siden er forbundet til) og sidens sikkerhed (kryptering af data m.m.) – for blot at nævne nogle få parametre.

Derudover skal siden være sat teknisk korrekt op og bygget på den rigtige platform. Softwaren skal være opdateret, siden skal være sikker og nem at bruge, således at Google og andre søgemaskiner nemt kan læse og derved indeksere den. Sidst men bestemt ikke mindst; BackLinks; linker andre til jeres side, fordi den er så fantastisk og dermed mere troværdig i både Google’s og dine kunders øjne?

SEO er kort sagt en måde at vise søgemaskinerne (og i sidste ende kunderne) at man har gjort sig fortjent til sin sides ranking/placering, i stedet for at betale for den.

Vores SEO priser og pakker

En præcis SEO pris er svær at give, da der er rigtig mange faktorer der spiller ind. I nogle tilfælde vil vi måske endda slet ikke tage opgaven ind – det vil typisk være hvis jeres hjemmeside eller webshop IKKE er bygget op i WordPress / WooCommerce, da det er her vores ekspertise ligger. Det kan også være vi allerede arbejder med SEO for en anden kunde med samme produkt/koncept som jeres, her vil vi af etiske og konkurrencemæssige årsager ikke kunne være behjælpelige. I nogle tilfælde vil SEO alene kunne erstatte Ads og dermed spare jer for faste udgifter til Google. Hvis I er i et marked med høj konkurrence, vil vi dog altid anbefale jer at bruge SEO i kombination med Ads. Læs mere om Google Ads.

Prisen på SEO bør altid være individuel, da ingen hjemmesider eller webshops er ens. Behovet og mulighederne for SEO optimering vil derfor altid være forskellige. Men for at I skal få en idé om hvad SEO kan koste, har vi lavet 4 forskellige SEO pakke eksempler. De angivne SEO priseksempler er alle engangsudgifter, jeres præcise pris afhænger bl.a. af hvor mange parametre vi skal arbejde med, på netop jeres side. Pakkerne kan kombineres som I ønsker.

Priseksemplerne på vores SEO-pakker er kun vejledende, da vores endelige SEO priser afhænger af jeres specifikke ønsker og jeres hjemmesides nuværende tilstand.

Få en gratis analyse af jeres hjemmeside og et uforpligtende tilbud på hvor I ligger prismæssigt.

Vi har hos DesignStudio en fast tekstforfatter tilknyttet, som er ekspert i SEO optimeret tekstforfatning, ligesom vi ved SoMe og BackLinks også bruger faste og dygtige samarbejdspartnere.

seo priser

Light

10 tekniske parametre
Der arbejdes med 1 side
Der arbejdes med 2 keywords
Vi sætter alt tags på 30 billeder
30 billeder optimeres
Google Analytics
Google My business
Google Webmaster tools

Pris DKK 5.500,-

Basic

15 tekniske parametre
Der arbejdes med 5 sider
Der arbejdes med 4 keywords
Vi sætter alt tags på 60 billeder
60 billeder optimeres
Google Analytics
Google My business
Google Webmaster tools

Pris DKK 9.000,-

Pro

22 tekniske parametre
Der arbejdes med 10 sider
Der arbejdes med 6 keywords
Vi sætter alt tags på 100 billeder
Op til 100 billeder optimeres
Google Analytics
Google My business
Google Webmaster tools

Pris DKK 15.000,-

Advanced

31 tekniske parametre
Der arbejdes med 15 sider
Der arbejdes med 10 keywords
Vi sætter alt tags på 150 billeder
Op til 150 billeder optimeres
Google Analytics
Google My business
Google Webmaster tools

Pris DKK 23.000,-

Fuld SEO rapport er inkl. alle pakkerne.

SEO priser på abonnementer

Efter jeres side er blevet grundigt gennemarbejdet, kan det godt betale sig at vedligeholde den SEO der er lavet.
Vi checker løbende op på sidens tilstand, parametre og placering. Derudover får I forslag til forbedringer samt én månedlig rapport.

Light

15*** parametre checkes
1 side gennemgås
2 nye billeder optimeres og alt tages
1 nyt BackLink

Pris: DKK 1.500,-/mdr.*

Basic

25*** parametre checkes
5 sider gennemgås
5 nye billeder optimeres og alt tages
3 nye BackLinks

Pris: DKK 3.500,-/mdr.*

Pro

35*** parametre checkes
10 sider gennemgås
10 nye billeder optimeres og alt tages
6 nye BackLinks
Tekstforfatning**
Ugentlig rapport

Pris: DKK 6.000,-/mdr.*

*Alle abonnementer tegnes for min. 6 mdr. (faktureres månedligt).
**Tekstforfatning af 1 times varighed.

***Parametre aftales efter individuelle behov.