Gode billeder er alfa omega, når du har et website. Endnu vigtigere når du har en webshop, hvor kunderne ikke kan ‘mærke på varen’.

Derfor vil vi til enhver tid anbefale at du får taget nogle professionelle billeder i god kvalitet. Det kan være af dine produkter i webshoppen, af dig selv på din profilside eller måske af hele teamet, hvis I er flere. Ligeledes er det en god ide at vise sit arbejde frem med gode billeder, hvis du fx er håndværker eller har et andet erhverv hvor det, du laver, er et fysisk ‘produkt’. Kunderne kigger på hvad du har lavet før. Hvis billederne er gode er sandsynligheden for at de vælger dit firma frem for et med dårlige billeder stor.

Sat på en spids, kan gode billeder af dårligt arbejde/dårlige produkter slå dårlige billeder af godt arbejde/gode produkter.

Vi samarbejder med forskellige fotografer, der kan løfte din opgave. Uanset om det er produktbilleder i god kvalitet; eller portrætbilleder af medarbejderne.

Hvis du kunne tænke dig en flot dronevideo kan vi også hjælpe med dette.

Så mangler du en dygtig fotograf til webshop billeder eller til din hjemmeside, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe.

Gode billeder kan meget, men de kan sjældent stå helt alene. De skal understøttes af en velskrevet og spændende tekst. Mangler du en god og SEO venlig tekst, tilbyder vi også tekstforfatning hos DesignStudio.

fotografering til hjemmesider og webshops