WordPress hjemmeside pris og ønsker hænger sammen

Skal du have en WordPress hjemmeside pris, skal du gøre dig et par overvejelser om, hvad du egentlig vil have. For man kan sige at “en hjemmeside koster det samme som en bil”. Det vil sige du skal stille dig selv nogle spørgsmål, før du kan få det præcise svar. Hvilken kvalitet skal din hjemmeside være bygget i? Skal den kun kunne køre fra a til b eller skal den kunne noget specielt? Skal det være en af de hurtigste på markedet? Skal det være en skrabet udgave eller den med alle ekstrafunktionerne? Skal der kræses for detaljerne? Skal den være 100% personlig, eller skal det være en løsning der er ‘masseproduceret’? Skal den vedligeholdes og dermed fremtidssikres? Har du brug for en hjemmeside der alligevel skal skrottes til næste år eller er du på udkig efter en eksklusiv topmodel?

Man kan godt se på en hjemmeside om den har været dyr eller billig. Man skal ikke skyde gråspurve med kanoner, men der findes løsninger og priser, der er på et så lavt niveau, at det får ens virksomhed til at fremstå uprofessionel.

Så hvad koster en WordPress hjemmeside i 2021?

Set i lyset af ovenstående og med vores 9 års erfaring i markedet, har vi set priser på hjemmesider fra DKK 1.500,- og til 100.000,-.

Hos DesignStudio har vi priser der matcher de flestes budgetter. Vi udvikler både store, professionelle webløsninger og små visitkort hjemmesider. For at du kan få et nemt overblik over hvilke prislejer vores WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops ligger på, har vi samlet det hele under priser. Bemærk det kun er priseksempler til inspiration, for at kunne give dig en præcis hjemmeside pris, skal vi kende dine ønsker til din kommende webløsning først.

Mere om information om WordPress inden du beslutter dig?

Er du interesseret i mere information om WordPress har vi lavet et indlæg der dækker alt fra temaer, plugins, sjove fakta og lidt om WordPress 5.6 samt Gutenberg. Er du på udkig efter en helt gratis hjemmeside eller webshop løsning? Så er WordPress også for dig, du kan starte med at tage et kig på vores installations vejledning til WordPress som vi har udgivet her i 2020. Den dækker både 1-klik installation og en rigtig ren WordPress installation. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefon, eller bruge kontaktformularen under kontakt.

Website Light Kom billigt i gang
5.500 DKK
Opsætning af 5 sider
Minimalistisk layout
Ubegrænset antal sider
Mobilvenlig (responsiv)
Blogfunktionalitet
Kontaktformular
Pagebuilder
Brugervejledning
 
 
 
 
 
Website Basic Til den mindre virksomhed
8.500 DKK
Opsætning af 15 sider
Moderne layout efter eget ønske
Ubegrænset antal sider
Mobilvenlig (responsiv)
Blogfunktionalitet
Kontaktformular
Pagebuilder
Brugervejledning
Nyhedsbrev
Galleri
SEO ready
Sociale medier
 
Website Pro Den store løsning
16.500 DKK
Opsætning af 45 sider
Moderne layout efter eget ønske
Ubegrænset antal sider
Mobilvenlig (responsiv)
Blogfunktionalitet
Kontaktformular
Pagebuilder
Brugervejledning
Nyhedsbrev
Galleri
SEO ready
Sociale medier
Slider
Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Fra DKK 2.500,- til flere hundredetusinder.

Hvad koster en professionel WordPress hjemmeside?

Du skal regne med DKK 5.000,- og opefter, for en professionelt udført hjemmeside.

Kan jeg få en gratis hjemmeside eller webshop?

Ja. Hvis du vil bygge selv, så er både WordPress og WooCommerce gratis at anvende.