reklamebureau i københavn

Et kort indlæg om Accelerated Mobile Pages

AMP står for Accelerated Mobile Pages og er et projekt Google har startet flere år tilbage, man kan sige det er Googles definition af, hvordan hjemmesider og webshops i fremtiden skal bygges. Som navnet antyder, er det hurtige, enkle sider, der primært laves til fremvisning på mobile enheder. I dag fokuserer Google på Mobile first og her kan Accelerated Mobile Pages være en teknik til at hjælpe dig i mål.

Hvordan får jeg AMP til min hjemmeside eller webshop?

Der findes pt. to gratis plugins til WordPress og WooCommerce, som gør din hjemmeside AMP kompatibel. Du kan helt sikkert finde flere, men vi anbefaler du tager et kig på de nævnte her først.  

Det plugin vi anbefaler mest hos DesignStudio.dk kan du finde og downloade hos WordPress. Det er det absolut mest avancerede plugin og det giver dig muligheden for den ‘ægte’ kompatibilitet. Det kræver dog en del tilpasninger før din hjemmeside eller webshop er flot og brugervenlig.

Det ‘nemme’ og officielle plugin kan du kigge på hvis ovenstående driller. Dette plugin tilføjer de tekniske specifikationer til din hjemmeside så det ‘ligner’ den er AMP kompatibel.

En nemt trick til at checke om din side er kompatibel, er at skrive /amp efter hjemmesideadressen.

Vil du høre mere om mulighederne for Google AMP til WordPress eller WooCommerce? Så tøv ikke med at kontakt os. Vi er klar til at vejlede dig.