WooCommerce er også for dig!

Har du mange eller få krav til din webshopløsning?

Er du en spirende iværksætter med et lille budget og et stort drive, så er en Woocommerce webshop billig at komme i gang med og sjovt og brugervenligt at anvende. Hos DesignStudio kan vi hjælpe dig godt igang for releativt få midler. Mange får kaffen galt i halsen, når snakken falder på betalingsgateways, indløsningsaftaler og fragtordninger. Skal du derfor i gang med at drive din egen webshop, men har ikke det store budget? Så kan vi hjælpe dig med at få styr på teknikaliteterne, så du er klar til at sælge varer i din shop! Vi rådgiver dig til de bedste og billigste løsninger, baseret på flere års erfaringer - og ikke nok med det; så får du også en guide med til din WooCommerce webshop. Så kan du selv oprette nye produkter, rabatkuponer og meget mere.

WooCommerce er rigtig nemt at gå til - det er nemlig en funktionalitet, som ligges oven på en WordPress hjemmeside og det er derfor super brugervenligt; ligesom WordPress.

Det er ikke uden grund at WooCommerce overhaler alle de andre ecommerce platforme indenom. Som du kan se på diagrammet her, så bruger 42% af alle verdens webshops WooCommerce. Det kan man vist kalde en meget god anbefaling.

woocommerce webshop

Webshopløsning med funktionalitet og design i fokus

Har du et større firma, med flere krav til funktionalitet og fleksibilitet, kan vi også hjælpe dig. Vi har efterhånden arbejdet med alle tænkelige og utænkelige features på de snart 100 WooCommerce webshops vi har bygget. Har du et specielt ønske til din webshop, så skal vi nok sørge for at det går i opfyldelse. Har du derudover krav til integration til fx dit regnskabsprogram (fx Dinero, Economic eller Billy) eller en speciel fragtaftale (med fx GLS eller PostNord), så er det også muligt. Med Woocommerce kan alt lade sig gøre.

Derudover kan firmaer som Google, Amazon, Ebay, Facebook og Pricerunner hente produktfeeds fra din shop (alle dine varer oprettes automatisk ét sted - i din webshop og kan derefter synkroniseres automatisk ud på andre platforme). På den måde kan du sprede din forretning endnu mere!

Kontakt os for en pris på den læsninger der passer dig og dit firma.

Vores priser starter på kun 9500 DKK for en komplet* webshop

WooCommerce (DesignPOS) til din forretning?

Og som noget relativt nyt, er der nu hos DesignStudio.dk også mulighed for at udvide din WooCommerce webshop med POS-funktionalitet, hvis du har en fysisk forretning. Dvs. med stregkodescanner, bonprinter (hvis det ønskes), samt dankort terminal. På den måde skal du kun holde styr på dine priser og varer ét sted - det hele samles på din hjemmeside. Du kan afvikle vores POS system på stort set alt hardware og alle browsere. Så om du er til Windows eller Apple, Safari eller Chrome - det hele er understøttet. Vi har arbejdet med mange forskellige webshopløsninger og hjemmesidesystemer i DesignStudio.dk - men ingen har kunnet måle sig med WooCommerce.

Vi har blandt andet arbejdet med PrestaShop, Magento, Shopify m.m. men valget faldt til sidst på WooCommerce, simpelthen fordi det performer (god hastighed) og på grund af den uendelige fleksibilitet WooCommerce giver. Både til os som udviklere og til dig som webshop ejer. Derfor har vi nu arbejdet professionelt med WooCommerce løsninger i over 6 år - og bliver stadig imponeret over de muligheder der hele tiden åbner sig, med et så stort open source system.

*udgifter til indløsningsaftale og andre faste udgifter til eksterne udbydere er ikke inkluderet.