amazon integration

Amazon kommer til Danmark – Integrer din webshop

Integrer din webshop med Amazon. Alle skriver for tiden om Amazon’s snarlige indtog i Danmark og hvad det kommer til at betyde for de mindre erhvervsdrivende. Og for forbrugerne for den sags skyld.

Hos DesignStudio.dk glæder vi os og er spændte på, hvilken indvirkning en sådan gigant kommer til at have.

Der er rigtig mange skræmmekampagner. Mange har på forhånd dødsdømt de mange mindre erhvervsdrivende, da konkurrencen – både på pris og levering – fra Amazon skulle blive helt enorm.

Vi – hos DesignStudio.dk – ser imidlertid Amazon som et redskab til at booste den eksisterende forretning, man måtte have. Præcis ligesom Google, Facebook og andre internetgiganter, kan Amazon hjælpe dig til at blive synliggjort yderligere. For derefter at blive eksponeret for en hel masse nye potentielle kunder. Det er ikke skræmmende, det er smart!

Det kræver selvfølgelig, at du samarbejder med Amazon og ikke modarbejder dem.

Men hvordan samarbejder du med Amazon? Der er mange muligheder. Vi har gennem tiden hjulpet flere kunder med at integrere deres WooCommerce webshop direkte til Amazon (og eBay, Facebook, Google mfl.). På den måde skal du ikke have styr på produktoprettelser, priser og lagerstyring mere end ét sted. Det hele styres fra din WooCommerce webshop og synkroniseres ud på Amazon’s salgsplatform. Således at millioner at potentielle kunder kan se og bestille dine produkter.

Så er du virksomhedsejer (der sælger fysiske produkter) med egen webshop – så glæd dig og gør dig klar til samarbejdet. Amazon er ligesom Google, se fordelene ikke ulemperne. 

De erhvervsdrivende der i dag sælger fysiske varer, og som endnu ikke har en webshop, har til gengæld travlt, hvis de vil være med der, hvor det sker og hvor deres kunder er. Så derfor; integrer din webshop med Amazon. Kontakt os og hør om mulighederne.

Læs mere om Amazon i Danmark her.