Amazon kommer til Danmark

Alle skriver for tiden om Amazon’s snarlige indtog i Danmark og hvad det kommer til at betyde for de mindre erhvervsdrivende.

Hos DesignStudio.dk glæder vi os og er spændte på, hvilken indvirkning en sådan gigant kommer til at have.

Der er rigtig mange skræmmekampagner og mange har på forhånd dødsdømt de mange mindre erhvervsdrivende, da konkurrencen – både på pris og levering – fra Amazon skulle blive helt enorm.

Vi – hos DesignStudio.dk – ser imidlertid Amazon som et redskab til at booste den eksisterende forretning, man måtte have. Præcis ligesom Google, Facebook og andre internetgiganter, kan Amazon hjælpe dig til at blive synliggjort yderligere og dermed eksponeret for en hel masse potentielle kunder.

Det kræver selvfølgelig, at du samarbejder med Amazon og ikke modarbejder dem.

Men hvordan samarbejder du med Amazon? Der er mange muligheder. Vi har gennem tiden hjulpet flere kunder med at integrere deres WooCommerce webshop direkte til Amazon (og eBay, Facebook, Google mfl.). På den måde skal du ikke have styr på produktoprettelser, priser og lagerstyring mere end ét sted. Det hele styres fra din webshop og synkroniseres ud på Amazon’s salgsplatform således at millioner at potentielle kunder kan se dine produkter.

Så er du virksomhedsejer (der sælger fysiske produkter) med egen webshop – så glæd dig og gør dig klar til samarbejdet – Amazon er ligesom Google (bare bedre).

De erhvervsdrivende der i dag sælger fysiske varer, og som endnu ikke har en webshop, har tilgengæld travlt, hvis de vil være med der, hvor det sker og hvor deres kunder er.

Læs mere om Amazon i Danmark her.