Vi er DesignStudio, et webbureau i København og du er nu landet på vores blog. Her vil du kunne læse kortere nyheder omkring WordPress og WooCommerce, SEO og Google Ads samt Google Shopping. Du vil også kunne læse længere guides samt få tips og trick til online markedsføring generelt. Kort sagt alt hvad der vedrører WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops.

Her vil også løbende komme teknisk dokumentation og vejledninger til vores forskellige webløsninger.

Vi håber og tror du finder artiklerne på denne side nyttige og de kan hjælpe dig, til at få succes med din webshop eller hjemmeside.

Skulle du mod forventning ikke finde den hjælp du søger til WordPress eller Woo på vores blog, så kontakt os eller læs de forskellige support artikler direkte hos WordPress (bemærk de er på Engelsk).

Webbureau i København, kunder i hele landet

Vi er som sagt et mindre webbureau fra København, Nørrebro. Alligevel har vi kunder over hele landet, som bruger os som en ekstern webafdeling. Både i Jylland, på Fyn samt Sjælland. Vi har endda nogle stykker fra Langeland. Vi kører gerne ud og møder vores kunder, men det er langt fra alle sammen vi har mødt i virkeligheden. Vi har mødelokaler og kontor som vi ind i mellem bruger i Virum, her er du altid velkommen til en uforpligtende snak om din nuværende eller næste webløsning.

Venlig hilsen
Holdet bag DesignStudio