WooCommerce webshop - den absolut mest populære webshopløsning på verdensplan

WooCommerce webshop er også for dig!

Har du mange eller få krav til din webshopløsning?

Er du en spirende iværksætter med et lille budget og et stort drive, så er en Woocommerce webshop billig at komme i gang med og sjovt og brugervenligt at anvende. Hos DesignStudio kan vi hjælpe dig godt igang for releativt få midler. Mange får kaffen galt i halsen, når snakken falder på betalingsgateways, indløsningsaftaler og fragtordninger. Skal du derfor i gang med at drive din egen webshop, men har ikke det store budget? Så kan vi hjælpe dig med at få styr på teknikaliteterne, så du er klar til at sælge varer i din shop! Vi rådgiver dig til de bedste og billigste løsninger, baseret på flere års erfaringer - og ikke nok med det; så får du også en guide med til din WooCommerce webshop. Så kan du selv oprette nye produkter, rabatkuponer og meget mere.

WooCommerce er rigtig nemt at gå til, det er en funktionalitet som der ligges oven på en WordPress hjemmeside, og er derfor super brugervenligt.

Webshopløsning med funktionalitet og design i fokus

Har du et større firma, med flere krav til funktionalitet og fleksibilitet, kan vi også hjælpe dig. Vi har efterhånden arbejdet med alle tænkelige og utænkelige features på de snart 100 WooCommerce webshops vi har bygget. Har du et specielt ønske til din webshop, så skal vi nok sørge for at det går i opfyldelse. Har du derudover krav til integration til fx dit regnskabsprogram (fx Dinero, Economic eller Billy) eller en speciel fragtaftale (med fx GLS eller PostNord), så er det også muligt. Med Woocommerce kan alt lade sig gøre.

Derudover kan firmaer som Google, Amazon, Ebay, Facebook og Pricerunner hente produktfeeds fra din shop (alle dine varer oprettes automatisk ét sted - i din webshop og kan derefter synkroniseres automatisk ud på andre platforme). På den måde kan du sprede din forretning endnu mere!

WooCommerce (DesignPOS) til din forretning?

Og som noget relativt nyt, er der nu hos DesignStudio.dk også mulighed for at udvide din WooCommerce webshop med POS-funktionalitet, hvis du har en fysisk forretning. Dvs. med stregkodescanner, bonprinter (hvis det ønskes), samt dankort terminal. På den måde skal du kun holde styr på dine priser og varer ét sted - det hele samles på din hjemmeside. Du kan afvikle vores POS system på stort set alt hardware og alle browsere. Så om du er til Windows eller Apple, Safari eller Chrome - det hele er understøttet. Vi har arbejdet med mange forskellige webshopløsninger og hjemmeside systemer i DesignStudio.dk - men ingen har kunnet måle sig med WooCommerce.

Vi har blandt andet arbejdet med PrestaShop, Magento, Shopify mm. men valget faldt til sidst på WooCommerce, simpelthen fordi det performer (god hastighed) og på grund af den uendelige fleksibilitet WooCommerce giver. Både til os som udviklere og til dig som webshop ejer. Derfor har vi nu arbejdet professionelt med WooCommerce løsninger i over 6 år. Og bliver stadig imponeret over de muligheder der hele tiden åbner sig, med et så stort open source system.

Woocommerce webshop

Woocommerce webshop

Open Source = Frihed

Woocommerce webshops er - ligesom en WordPress hjemmeside - nemlig Open Source. Open Source betyder først og fremmest at WooCommerce (og WordPress) er gratis at anvende, og at koden er 'åben'. Derfor er der ikke nogen der ejer koden eller har ret til en procentdel af din omsætning. Eller hvad mange af de 'konkurrerende' webshopsystemer ellers byder på af krav og begrænsninger. Og alt kan derfor modificeres til dine ønsker med en WooCommerce webshopløsning.

Derudover har Woocommerce - og WordPress generelt - en meget stor brugerflade (Faktisk er WooCommerce et webshopmoduk man lægger oven på en WordPress hjemmeside. På nogle punkter er det godt at være 'one of a kind'. Når det kommer til dit webshopsystem, så er det en klar fordel af have et populært og udbredt system. Det betyder nemlig, at det er interessant for udviklere at lave nye spændende udvidelser til. Derfor kommer der hele tiden nye plugins med nye spændende funktioner til. Nogle er gratis, andre skal man købe licens til. Kendetegnende for WooCommerce og WordPress, så er de dog altid til at komme til for penge.

>En anden god ting ved et udbredt webshopsystem som Woocommerce er, at mange større (og mindre) firmaer, sørger for at deres systemer kan intergrerer med Woocommerce. Det betyder at regnskabssystemer, fragtløsninger m.m. er relativt nemme at forbinde til din Woocommerce webshop, uden stort (læs: dyrt) besvær.

Woocommerce er kommet for at blive - og alle vil lege med. Come and join the crowd!

Måske skulle spørgsmålet i stedet være: Hvorfor skulle du dog ikke vælge en WooCommerce Webshop?
Hvornår skal vi gå igang med DIN?