Body-Mindness.dk

Website for Mie Kronholm, der er specialist i raw food, vægttabsforløb og body-sds. Vi har også lavet sitet www.TheRaw.dk for hende.

Sitet indeholder:

  • Integreret BLOG
  • Kontaktformular og nyhedsbrev
  • CSS customizations

 
“Jeg blev anbefalet af en klient, at bruge Designstudio til at lave min nye hjemmeside. Jeg var desværre blevet skuffet over andre dyre firmaer inden, og var lidt skeptisk, men lod mig alligevel overtale, da han sagde god for dem.

Jeg har sjældent været så tilfreds med service, som jeg har været og stadig er med Designstudio. Der er ingen tvivl om at de sætter service i højsædet. Om Katrine nogensinde sover, tvivler jeg nogen gange på, da alt hvad jeg beder om, er rettet til til næste dag. Jeg har uden tvivl fået, lige fra fantastisk design, uovertruffen service, til fedt og virkelig brugbare forslag til design og opsætning af hjemmesiden. Og som Katrine har sagt et par gange, hvis ikke jeg ved det, så finder jeg ud af det 🙂 Der er intet de ikke kan/gør hos Designstudio. Og prisen: Du får simpelthen så langt mere end du betaler for. Jeg kan kun give Designstudio mine varmeste anbefalinger.”

Mie Kronholm, Body-Mindness.dk og TheRaw.dk
 
Besøg siden HER

 
 
Mie Kronholm